Jugaši prejaki

event 30.10.2015.

U 5. kolu Regionalne lige Jug je na svom bazenu bez većih poteškoća pobijedio Mladost rezultatom 15:9. Bez pravog centra naši vaterpolisti nisu uspjeli pružiti jači otpor domaćinu. Utakmica je bila riješena već na kraju 1. četvrtine koju su Jugaši dobili 5:0. U prvoj dionici pokazalo se da će Mladostaši teško bez centra jer su […]

U 5. kolu Regionalne lige Jug je na svom bazenu bez većih poteškoća pobijedio Mladost rezultatom 15:9. Bez pravog centra naši vaterpolisti nisu uspjeli pružiti jači otpor domaćinu.

Utakmica je bila riješena već na kraju 1. četvrtine koju su Jugaši dobili 5:0. U prvoj dionici pokazalo se da će Mladostaši teško bez centra jer su u cijeloj četvrtini uputili samo jedan udarac u okvir vratara Popadića, a imali su čak 6 izgubljenih lopti.

Za prvi gol na utakmici (Živković) Žapcima je trebalo nešto više od 10 minuta igre. Na poluvremenu semafor je pokazivao velikih 9:2 za Jug. U nastavku utakmice Jugaši su ipak malo popustili što su igrači trenera Hrestaka iskoristili za nekoliko lijepih golova te su čak i dobili posljednju četvrtinu.

Kod Mladostaša najefikasniji je bio Bašić sa 3 gola, do je Ivan Domagoj Zović postigao 2. Na vratima cijelu utakmicu svoju priliku je dobio Selem koji je skupio 7 obrana. U domaćim redovima najbolji je bio Maro Joković sa 3 gola uz 100% šut. Bivši Mladostaš, Luka Lončar, postigao je svom bivšem klubu 2 gola.