Posjeti HAVK Mladost web-shop

Hrvatska dočekuje Italiju u Gružu

event 30.11.2015.

U utorak 1.12. u Dubrovniku se igra derbi utakmica skupine C Svjetske lige između Italije i Hrvatske. Među 15 igrača izbornik Tucak uključio je i Mladostaše Bukića i Paškvalina. U prva dva kola obje reprezentacije upisale su lagane pobjede i pokazalo se kako će međusobni susreti ovih reprezentacija odlučivati o pobjedniku skupine i plasmanu na […]

U utorak 1.12. u Dubrovniku se igra derbi utakmica skupine C Svjetske lige između Italije i Hrvatske. Među 15 igrača izbornik Tucak uključio je i Mladostaše Bukića i Paškvalina.

U prva dva kola obje reprezentacije upisale su lagane pobjede i pokazalo se kako će međusobni susreti ovih reprezentacija odlučivati o pobjedniku skupine i plasmanu na završni turnir.

Kandidati za nastup za reprezentaciju Hrvatske su:
osip Pavić (Olympiakos), Marko Bijač (Jug CO), Damir Burić (Primorje EB), Andro Bušlje (Posillipo), Marko Macan (Jug CO), Luka Lončar (Jug CO), Fran Paškvalin (Mladost), Boris Pavlović (Jadran), Sandro Sukno (Pro Recco), Petar Muslim (Primorje EB), Luka Bukić (Mladost), Maro Joković (Jug CO), Paulo Obradović (Jug CO), Anđelo Šetka (Primorje EB), Antonio Petković (Sport Management).

Utakmica se igra U Dubrovniku na bazenu u Gruću, a izravni prijenos je na Areni sport te live scoring će se moći pratiti na stranicama Hrvatsog vaterpolo saveza www.hvs.hr