Nade poražene od domaćina

event 19.12.2015.

Mlade nade Mladosti izgubile su u drugom kolu Božićnog turnira u Splitu od domaćina Mornara rezultatom 9:7. Poslušajte izjavu trenera Sappea nakon utakmice. Kao što se i očekivalo, susret protiv domaćina bila je najteža utakmica za mlade Žapce i ipak su doživjeli prvi poraz na turniru. Mornarevci su bolje otvorili utakmicu i prvu četvrtinu dobili […]

Mlade nade Mladosti izgubile su u drugom kolu Božićnog turnira u Splitu od domaćina Mornara rezultatom 9:7. Poslušajte izjavu trenera Sappea nakon utakmice.

Kao što se i očekivalo, susret protiv domaćina bila je najteža utakmica za mlade Žapce i ipak su doživjeli prvi poraz na turniru. Mornarevci su bolje otvorili utakmicu i prvu četvrtinu dobili 3:1 te na početku druge poveli sa 4:1. Igrači pod vodstvom trenera Sappea nisu se predavali, borili su se do kraja, ali ipak nisu mogli nadoknaditi početni zaostatak.

Najbolji strijelac utakmice bio je Mladostaš Pantlik sa 4 gola, dok su po 1 gol za zagrebačku momčad postigli Kvaternik, Mihaljević i Tkalčec.

Nakon utakmice, unatoč porazu, trener Sappe bio je zadovoljan nastupom i pristupom svojih igrača i na kraju glasno sa svojim igračima uzviknuo. “Iznad svih, Mladost“. Poslušajte njegovu izjavu.

U subotu su na rasporedu čak tri kola od kojih će Mladostaši u jednom biti slobodni. Prvu utakmicu dana u 9:30 igraju protiv Cavtata, a nastup u grupi završit će protiv Zadra u 16:30. U nedjelju se igraju utakmice za završni plasman i to finale (1.A-1.B), za 3. mjesto (2.A-2.B), za 5. mjesto (3.A-3.B), za 7. mjesto (4.A-4.B) i za 9. mjesto (5.A-5.B).