Posjeti HAVK Mladost web-shop

Zlatnim juniorima dodijeljene nagrade

event 11.09.2017.

Na svečanosti u Muzejsko-memorijalnom centru “Dražen Petrović” dodijeljene su nagrade HOO za najuspješnije mlade sportaše. Za dodjelu nagrede u kategoriji najboljih momčadi čast je pripala proslavljenom Mladostašu Dubravku Šimencu. Iz Dudinih ruku nagradu su primili hrvatski juniorski reprezentativci za osvojenu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Podgorici prošle godine. Reprezentacija je nastupila u sastavu Luka […]

Na svečanosti u Muzejsko-memorijalnom centru “Dražen Petrović” dodijeljene su nagrade HOO za najuspješnije mlade sportaše.

Za dodjelu nagrede u kategoriji najboljih momčadi čast je pripala proslavljenom Mladostašu Dubravku Šimencu. Iz Dudinih ruku nagradu su primili hrvatski juniorski reprezentativci za osvojenu zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Podgorici prošle godine. Reprezentacija je nastupila u sastavu Luka Podrug, Ivan Krolo, Karlo Kreković, Marko Valečić, Zvonimir Butić, Jacob Merčep, Duje Pejković, Franko Lazić, Lovro Paparić, Matias Biljaka, Petar Bratim, Branimir Herceg i Luka Bajić. Na dodjeli nagrada nazočno je bilo čak trojica Mladostaša (Biljaka, Lazić i Valečić) dok su Bajić i Herceg morali propustiti ovu svečanost zbog nastupa sa U17 reprezentacijom na Europskom prvenstvu na Malti.