Posjeti HAVK Mladost web-shop

Tijesan poraz od Mornara na startu Kupa

event 01.12.2017.

Mladost je večeras poražena od Mornara rezultatom 8:9 (2:3, 3:1, 2:2, 1:3) u kvalifikacijama Kupa Hrvatske koje se ovaj vikend održavaju u Šibeniku. U svom prvom nastupu na kvalifikacijskom turniru Kupa Hrvatske, Mladost je upisala poraz od splitskog Mornara. Utakmica je bila očekivano teška i neizvjesna, a čitavim njezinim tijekom ekipe su se izmjenjivale u […]

Mladost je večeras poražena od Mornara rezultatom 8:9 (2:3, 3:1, 2:2, 1:3) u kvalifikacijama Kupa Hrvatske koje se ovaj vikend održavaju u Šibeniku.

U svom prvom nastupu na kvalifikacijskom turniru Kupa Hrvatske, Mladost je upisala poraz od splitskog Mornara. Utakmica je bila očekivano teška i neizvjesna, a čitavim njezinim tijekom ekipe su se izmjenjivale u vodstvu.
Bolje su u utakmicu krenuli Splićani i ostavrili vodstvo od 2:0 i 3:1, da bi Bašić koncem prve četvrtine smanjio na 3:2. U drugoj četvrtini Zović dva puta realizira igrača više, a Radu dovodi Mladost u vodstvo 5:4. U nastavku Žapci su se uspjeli odvojiti na 2 zgoditka razlike nakon golova Vlahovića i Bukića, te se u posljednju četvrtinu ušlo s minimalnom prednošću naših dečki (7:6).
Završnica utakmice, kao i početak, pripadaju Mornaru koji s 2 gola Čaglja (od ukupno 3 večeras) ostvaruje minimalnu pobjedu. Večeras su strijelci za Mladost bili: Radu i Zović (2), te Bašić, Bukić, Vlahović i Marković (1).
Nema puno vremena za razmišljanje o ovom porazu jer već sutra naše Žapce očekuju 2 susreta, najprije točno u podne protiv domaćina Solarisa, a zatim u 20:00 protiv POŠK-a. Prve dvije ekipe s ovog turnira u Šibeniku izborit će završnicu Kupa Hrvtaske.