Posjeti HAVK Mladost web-shop

Preokretom do važnih bodova protiv Mornara

event 06.11.2015.

U neizvjesnoj utakmici Mladostaši su ostvarili važnu pobjedu protiv Mornara rezultatom 12:11. U sastav se vratio Paškvalin i odmah pokazao koliko je nedostajao prošli vikend. Utakmica protiv Mornara bila je neizvjesna utakmica u kojoj su se momčadi više puta izmjenjivale u vodstvu. Mornar se čak dva puta odvojio na 3 gola razlike, ali se Mladostaši […]

U neizvjesnoj utakmici Mladostaši su ostvarili važnu pobjedu protiv Mornara rezultatom 12:11. U sastav se vratio Paškvalin i odmah pokazao koliko je nedostajao prošli vikend.

Utakmica protiv Mornara bila je neizvjesna utakmica u kojoj su se momčadi više puta izmjenjivale u vodstvu. Mornar se čak dva puta odvojio na 3 gola razlike, ali se Mladostaši nisu predavali. U prvom dijelu utakmice na golu nam je dužan ostao Marcelić, ali u završnici utakmice se iskupio sa nekoliko bitnih obrana.

Mladost je došla do pobjede u prvom redu zbog Frana Paškvalina koji je postigao 4 gola i uz to izborio 3 isključenja. U ovoj utakmici mogli smo vidjeti koliko je Paškvalin nedostajao u prošlim utakmicama koje je propustio zbog bolesti. Uz njega odličnu utakmicu odigrao je Bašič postigavši 4 gola. Kod solidnog Mornara bolji od ostalih bili su Čagalj i Goreta sa 3 gola.

Iako je utakmica bila izrazito neizvjesna treba istaknuti fer i korektnu igru obiju momčadi.

Nakon utakmice trener Mladosti Hrestak nije krio zadovoljstvo:
Presretan sam što smo uspjeli na kraju pobijediti u ovoj utakmici pogotovo jer smo se uspjeli vratiti iz jako teške pozicji gotovo iz mrtvih. Čestitam dečkima na borbi i prikazanom karakteru“.

Gledatelji pred malim ekranima mogli su uživati u neizvjesnoj borbi, ali bilo je puno grešaka u igri obiju momčadi što svakako nije zadovoljilo njihove trener, a tako ni Hrestaka:
Bilo je jako puno grešaka s jedne i druge strane i to su stvari koje moramo popraviti. Vrijeme će raditi za nas što više budemo imali ovakvih utakmica. Nama će svaka sljedeća utakmica biti slična ovoj i to je jako dobro za razvoj naših mladih igrača.”

Trener Žabaca je čestitao Mornaru na igri i iskreno priznao:
Mornar igra slično kao mi i dominirali su u jednom dijelu utakmice. Pošteno su nas namučili i da je na kraju završili neodlučeno ne bi bilo nepošteno.”