Posjeti HAVK Mladost web-shop

Partizan namučio Jug, Mladost se penje prema vrhu

event 06.11.2015.

Vaterpolisti Vojvodine stigli su do prvih bodova u Ligi pobjedom u 7. kolu protiv Radničkog. Jug je u derbiju kola prekrenu utakmicu i dobio Partizana. Derbi kola igrao se na Banjici gdje je četvrtoplasirani Partizan dočekao vodećeg Juga. Beograđani su poveli 3:0 , ali “Gospari” rade seriju 7:1 i preokreću rezultat u svoju korist. Zanimljivo […]

Vaterpolisti Vojvodine stigli su do prvih bodova u Ligi pobjedom u 7. kolu protiv Radničkog. Jug je u derbiju kola prekrenu utakmicu i dobio Partizana.

Derbi kola igrao se na Banjici gdje je četvrtoplasirani Partizan dočekao vodećeg Juga. Beograđani su poveli 3:0 , ali “Gospari” rade seriju 7:1 i preokreću rezultat u svoju korist. Zanimljivo da Partizanovci gol iz igre nisu dali više od 25 minuta (u neđuvremenu su zabili dva peterca).

Radnički nakon što je uzeo bod Mornaru u Splitu, iznenađujuće je izgubio u Novom sadu od Vojvodine te zasjeo na samo dno ljestvice. U zadnju minutu domaćini su ušli sa golom zaostatka, ali sa dva brza gola preokreću rezultat i slave prvu pobjedu u Ligi.

Protiv POŠK-a Primorjaši su ušli sporo u utakmicu u gosti iz Splita na kraju prve četvrtine imalu su neodlučen rezultat 4:4. Ipak igrači trenera Asića su se u nastavku razbudili i na kraju uvjerljivo slavili rezultatom 20:6. Najviše pogodaka na utakmici postigao je Muslim (4).

Crvena zvezda nije uspjela na svom bazenu pružiti jači otopr Jadranu iz Herceg novog. Gosti su slavili sa uvjerljivih 8:1, a trener Gojković može biti zadovoljan što je napokon njegov najbolji igrač Janović odigrao dobru utakmicu i postigao 3 gola.

Na tablici i dalje vodi Jug ispred Jadrana. Mladostaši su se pobjedom protiv Mornara popeli čak za dva mjesta te su sada 5.