Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bajić:”Pokušat ćemo zaustaviti njihov početni nalet”

event 21.05.2018.

U Dubrovniku se u utorak 22.5. u 18 sati igra 3. utakmica finala Prvenstva Hrvatske. Mnogi su očekivali da će treća utakmica biti i posljednja, ali zahvaljujući pobjedi Žabaca u Zagrebu, utakmica koja slijedi neće označiti kraj borbe za prvaka Hrvatske. Mladostaši u Dubrovnik putuju prije svega popraviti dojam iz prve utakmice kada su odigrali […]

U Dubrovniku se u utorak 22.5. u 18 sati igra 3. utakmica finala Prvenstva Hrvatske.

Mnogi su očekivali da će treća utakmica biti i posljednja, ali zahvaljujući pobjedi Žabaca u Zagrebu, utakmica koja slijedi neće označiti kraj borbe za prvaka Hrvatske. Mladostaši u Dubrovnik putuju prije svega popraviti dojam iz prve utakmice kada su odigrali loše i uvjerljivo izgubili. Zagrebačka utakmica je pokazatelj da Mladostaši mogu bolje ipak Jug je i dalje veliki favorit kako u trećoj utakmici tako i za osvajanje naslova, ali Bajić i njegovi momci su pokazali da se znaju i da mogu odigrati dobru utakmicu protiv jedne od najboljih europskih ekipa.

Trener Bajić i dalje ulogu favorita prepušta Jugu:
Nije lako igrati u Gružu. Vjerujemo kako će ih ovog puta bodriti njihova publika, ali mi ćemo se probat oduprijet ponajviše njihovom prvom naletu. Ako se uspijemo tu obraniti i ući u drugu i treću četvrtinu sa malim zaostatkom, onda možemo nešto i napraviti u toj utakmici. U odnosu na drugu utakmicu, to će biti jedna nova utakmica i nikako ne bi htio davat najave koje nemaju mjesto. Jug je jedna fantastiča ekipa, među četiri najbolje u Europi, tako da bilo kakva pretendencionalna najava ne bi u redu prema njima“.

Kapetan Marcelić je svjestan koliko je teško slaviti protiv Juga u Dubrovniku:
Gruž je hram vaterpolo. U posljednjih nekoliko godina sve momčadi u Europi tamo ostavljaju bodove pa tako nažalost i mi. Ako ponovimo agresivnost i karakter iz zagrebačke utakmice vjerujemo da će i igra doći pa onda što bude“.

HRT na drugom programu prenosi i ovu utakmicu koja počinje u 18 sati.