Posjeti HAVK Mladost web-shop

Čak 9 Žabaca na EP u Budimpešti

event 12.01.2020.

Najbolji vaterpolisti Starog kontinenta okupili su se u Budimpešti na Europskom prvenstvu (12.-26. siječnja 2020.). Među njima su čak devetorica članova našeg kluba. Najviše ih je, naravno, u reprezentaciji Hrvatske – šestorica: vratar Ivan Marcelić, igrači Lovre Miloš, Luka Bukić i Josip Vrlić, te fizioterapeut Damir Luketić i kondicijski trener Pero Kuterovac. Hrvatska igra u […]

Najbolji vaterpolisti Starog kontinenta okupili su se u Budimpešti na Europskom prvenstvu (12.-26. siječnja 2020.). Među njima su čak devetorica članova našeg kluba.

Najviše ih je, naravno, u reprezentaciji Hrvatske – šestorica: vratar Ivan Marcelić, igrači Lovre Miloš, Luka Bukić i Josip Vrlić, te fizioterapeut Damir Luketić i kondicijski trener Pero Kuterovac.

Hrvatska igra u skupini A, a protivnici su joj: Njemačka (14.1. u 14:30), Crna Gora (16.1. u 20:30) i Slovačka (18.1. u 16:00).

Tri naša igrača brane boje svojih reprezentacija koje su sve u istoj skupini, skupini B: Cosmin Radu igra za Rumunjsku, Miloš Ćuk za Srbiju i Konstantin Harkov za Rusiju.

Svima njima želimo dobre nastupe, a našim reprezentativcima i da ostvare plasman kojeg svi zajedno priželjkujemo.