Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ivan Marcelić ostaje naš kapetan!

event 11.06.2020.

Ivan Marcelić, reprezentativni vratar i kapetan Mladosti ostat će to sasvim sigurno i sljedeće dvije sezone! Naime, uprava kluba i Ivan Marcelić uspjeli su uskladiti sve međusobne uvjete, te će potpisati ugovor na dvije godine. Izniman uspjeh klupske uprave, budući da je francuski prvoligaš Noisy-le-Sec bio vrlo ozbiljan ponuđač za uslugama našeg vratara. – Bio […]

Ivan Marcelić, reprezentativni vratar i kapetan Mladosti ostat će to sasvim sigurno i sljedeće dvije sezone! Naime, uprava kluba i Ivan Marcelić uspjeli su uskladiti sve međusobne uvjete, te će potpisati ugovor na dvije godine. Izniman uspjeh klupske uprave, budući da je francuski prvoligaš Noisy-le-Sec bio vrlo ozbiljan ponuđač za uslugama našeg vratara.
– Bio sam doista jako, jako blizu odlaska u Francusku, ali smo se vjerujem na obostrano zadovoljstvo, Mladost i ja brzo dogovorili. Stvarno su se potrudili, jako sam zadovoljan ugovorom. Najljepše je ipak u Zagrebu. Doma je doma! Ovo je jedan od gradova u kojem se može najbolje uživati baveći se sportom, igrati, a Zagreb je k tomu i moj rodni grad, Mladost matični klub.
Ivan Marcelić je dakako iznio i želju da Mladost i sljedeće sezone nastavi ritmom kakav je imala u dosadašnjem dijelu sezone, te da po mogućnosti što je moguće manje promijeni sastav. Momčad koja se pokazala pobjedničkom ove sezone, osvajanjem Hrvatskog kupa, zasad jedinog natjecanja koje je i okončano.
– Nadam se da će velik dio momčadi, ako ne i cijela, ipak ostati na okupu. To bi bilo najbolje jer smo pokazali da s ovom momčadi možemo napraviti velike stvari – zaključio je Marcelić koji se trenutačno nalazi na pripremama hrvatske reprezentacije u Dubrovniku.
Istodobno je prva momčad Žabaca na Kantridi, na zatvorenim trening utakmicama protiv Primorja EB. Trener Zoran Bajić u Rijeku je odveo momčad dakako bez hrvatskih reprezentativaca koji će se prvoj momčadi Mladosti pridružiti u ponedjeljak, 15. lipnja. Naglasimo da je naša prva momčad potpuno kompletirana nakon pauze uvjetovane pandemijom koronavirusa. Iz Rusije se vratio Konstantin Harkov, iz SAD Alex Bowen, još ranije iz Srbije i Miloš Ćuk, te mladostaši s optimizmom podižu formu pred nastavka natjecanja.
Podsjetimo, nadmetanja se nastavljaju u srijedu, 24. lipnja kada Mladost u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske na našem bazenu dočekuje goste iz Splita, momčad POŠK-a.