Posjeti HAVK Mladost web-shop

Konferencija za medije pred nastavak natjecateljskih utakmica

event 23.06.2020.

Nakon više od tri mjeseca naša će prva momčad u nastavak borbe za golove, za trofeje. Nastavlja se klupska sezona utakmicama četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske. Tim će se povodom, u srijedu, 24. ovog mjeseca u Trofejnoj dvorani HAVK Mladost, s početkom u 12.15 sati održati konferencija za novinare. Mladost će u četvrtfinalu odmjeriti snage protiv […]

Nakon više od tri mjeseca naša će prva momčad u nastavak borbe za golove, za trofeje. Nastavlja se klupska sezona utakmicama četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske.

Tim će se povodom, u srijedu, 24. ovog mjeseca u Trofejnoj dvorani HAVK Mladost, s početkom u 12.15 sati održati konferencija za novinare. Mladost će u četvrtfinalu odmjeriti snage protiv suparnika iz Splita, momčadi OVK POŠK-a.

Obje će se utakmice odigrati na našem bazenu uz Savu. Prva je na rasporedu u petak, 26. lipnja u 20.45 sati, a uzvratna u subotu, 27. lipnja od 10.30 sati. Tim će se povodom danas na druženju s novinarima obratiti trener Mladosti Zoran Bajić i kapetan momčadi, reprezentativac Ivan Marcelić.