Posjeti HAVK Mladost web-shop

Mladost vs Jadran ST u kvalifikacijama LEN Lige prvaka

event 15.10.2021.

Nakon uvjerljivog poraza od Jadrana u Prvenstvu Hrvatske, Žapci kreću u Split na prvu utakmicu trećeg i posljednjeg kruga kvalifikacija za LEN Ligu prvaka. Prva “runda” između Mladosti i Jadrana pripala je Splićanima i to vrlo uvjerljivo sa 15:7. Jadranaši su na plivalištu na Savi pitanje pobjednika praktično riješili do poluvremena. Ali sada slijede nove […]

Nakon uvjerljivog poraza od Jadrana u Prvenstvu Hrvatske, Žapci kreću u Split na prvu utakmicu trećeg i posljednjeg kruga kvalifikacija za LEN Ligu prvaka.

Prva “runda” između Mladosti i Jadrana pripala je Splićanima i to vrlo uvjerljivo sa 15:7. Jadranaši su na plivalištu na Savi pitanje pobjednika praktično riješili do poluvremena. Ali sada slijede nove dvije “runde” u Ligi prvaka. Već u subotu 16.10. u 18:30 u Splitu, mladostaši će tražiti sportsko iskupljenje i popravak dojma protiv favoriziranog Jadrana.

Uvjereni smo da će Žapci u ovom susretu izgledati bolje, te da im se neće događati pogreške kao prije nekoliko dana. Bude li tako, to će se sigurno odraziti i na konačnom rezultatu.

Prijenos se uživo može pratiti na stranici LEN-a: http://www.len.eu/?p=18599