Posjeti HAVK Mladost web-shop

Nesretnih 13 minuta petka

event 28.10.2022.

Pučko je vjerovanje da petak, 13. dan u mjesecu donosi nesreću. Na dan utakmice s PAOK-om iz Soluna jest bio petak, ali nije bio 13. dan u mjesecu, makar opet… Bilo je nešto i oko broja 13. Točno toliko minuta naši dečki nisu pogodili grčku mrežu u drugoj polovici utakmice. Od 2. minute treće četvrtine […]

Pučko je vjerovanje da petak, 13. dan u mjesecu donosi nesreću. Na dan utakmice s PAOK-om iz Soluna jest bio petak, ali nije bio 13. dan u mjesecu, makar opet… Bilo je nešto i oko broja 13.

Točno toliko minuta naši dečki nisu pogodili grčku mrežu u drugoj polovici utakmice. Od 2. minute treće četvrtine i vodstva Žabaca (8:5 – Gluhaić iz peterca), pa do pretposljednje minute susreta kada je grčki gol pogodio Marko Elez. No, to je bilo tada za – 9:10 u korist Grka! Iz ovog je dakle i matematički dalje lako za zaključiti da su gosti iz Soluna nakon spomenutog našeg, ujedno i najuvjerljivijeg vodstva bilo koje momčadi na utakmici, napravili mini-niz 5:0!

Nakon remija i tek 10:10 u 1. kolu u četvrtak protiv Mediterranija, te poraza od solunskog PAOK-a 9:11, čini se kako je manja kriza došla baš u najnezgodnijem trenutku. No opet, baš sada i u ovakvim trenucima, valja stati uz momčad i dati im poticaj. lako je biti uz pobjednika, treba ponekad istrpjeti i teže trenutke.

U subotu se u 3. kolu Mladost sastaje protiv kotorskog Primorca u 19.30 sati uz stream-prijenos.