Posjeti HAVK Mladost web-shop

Akteri složni: “Rezultat je realan”

event 30.10.2015.

Oslabljeni Mladostaši nisu mogli protiv Juga. Toga je svjestan i trener Hrestak koji je čestitao domaćinu na pobjedi. “Čestitam Jugu na zasluženoj pobjedi. Nakon fantastičnog početka, Jug je malo popustio što smo mi iskoristili. Zahvaljujući tome mi smo zabili nekoliko golova koje inače ne bi da su oni zadržali ozbiljnost.” O igri svoje momčadi Hrestak […]

Oslabljeni Mladostaši nisu mogli protiv Juga. Toga je svjestan i trener Hrestak koji je čestitao domaćinu na pobjedi.

Čestitam Jugu na zasluženoj pobjedi. Nakon fantastičnog početka, Jug je malo popustio što smo mi iskoristili. Zahvaljujući tome mi smo zabili nekoliko golova koje inače ne bi da su oni zadržali ozbiljnost.”

O igri svoje momčadi Hrestak nam je rekao:
Na početku utakmice mi smo bili premekani, prespori i to nam se ne smije događati na ozbiljnim utakmicama.
Nije lako igrat bez centra. Mi smo pokušali nešto improvizirati, ali protiv jakog Juga nije išlo bolje od ovog što smo prikazali
.”

Đani Pecotić, pomoćni trener Juga:
Od početka smo krenuli aktivno što se odmah odrazilo na rezultatu. Mladostaši su došli bez dva centra i stvarno takvi nisu imali prilika te je rezultat realan.

Vjerojatno i prije kraja same utakmice Jugaši su se okrenuli utakmici protiv Primorja koja ih očekuje već za dva dana te je na taj način i pomoćni trener domaćina završio svoj osvrt na današnju utakmicu:
Ovo nam je bio dobar trening pred Primorje i želimo ovaj ciklus utakmica završiti pobjedom.”