Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ana Stojić Deban nova predsjednica Mladosti

event 19.06.2018.

Dana 19.06.2018. godine, u 18:00h u Trofejnoj sali Kluba održana je, zbog pogreba bivšeg igrača Mladosti Renata Vrbičića, odgođena Izvanredna izborna Skupština HAVK Mladost. Sama skupština započela je minutom šutnje u znak poštovanja i sjećanja na našega Renata. Uz redovite točke dnevnog reda kao što su usvajanje financijskog izvještaja te izvještaja o radu i športskim […]

Dana 19.06.2018. godine, u 18:00h u Trofejnoj sali Kluba održana je, zbog pogreba bivšeg igrača
Mladosti Renata Vrbičića, odgođena Izvanredna izborna Skupština HAVK Mladost. Sama skupština
započela je minutom šutnje u znak poštovanja i sjećanja na našega Renata.

Uz redovite točke dnevnog reda kao što su usvajanje financijskog izvještaja te izvještaja o radu i športskim rezultatima kluba koji su jednoglasno usvojeni naglašena je zahvalnost Gradu Zagrebu te dosadašnjem predsjedniku gospodinu Kojiću na svemu što je u zadnje dvije godine učinjeno za klub. Uz financijsku konsolidaciju provedenu kroz predstečajnu nagodbu temeljem koje su dugovi Mladosti bitno smanjeni zadržana je i zavidna razina športskih rezultata svih selekcija što je kulminiralo drugim mjestom u prvenstvu Hrvatske i regionalnoj ligi te su stvorene pretpostavke za sudjelovanje u Euroligi
sljedeće sezone.
Nakon prihvaćanja ostavke dosadašnjeg predsjednika raspuštena su i sva ostala skupštinska tijela te je izabrano novo vodstvo koje će u slijedećem četverogodišnjem razdoblju voditi klub. Za Predsjednicu HAVK Mladost jednoglasno je izabrana gospođa Ana Stojić Deban predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o.
Izabrani dopredsjednici jesu gospoda Tomislav Družak, Perica Bukić i profesor Boris Labar. Novi članovi UO HAVK Mladost jesu, g. Slavko Kojić, g. Bogdan Tihava, g. Ivica Nuić, g. Dalibor Bilić, gđa. Maja Paškvalin, g. Vjekoslav Jadrešić, g. Boško Lozica, te g. Ante Huljev.
Izabrana su i sva ostala skupštinska tijela kao što je Nadzorni odbor na čelu sa predsjednikom Krešimirom Rukavinom. Arbitražni sud u sastavu g. Tomislava Paškvalin kao predsjednika, te članovi g. Dubravko Šimenc i g. Robert Jambrović.
Također je potvrđen i sastav Skupštine od 28 skupštinara za slijedeće mandatno razdoblje, a bivšim predsjednicima HAVK Mladost koji su vodili klub u njegovim slavnim vremenima, gospodi Anti Čičin Šainu i Luki Miličiću izražena je posebna zahvalnost, te ih je jednoglasno proglasila počasnim članovima HAVK Mladost.