Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ante Visković novo je pojačanje Mladosti

event 26.08.2020.

Ante Visković novi je igrač HAVK Mladost s kojim je potpisao ugovor na godinu dana. Hrvatski reprezentativac u Mladost dolazi iz splitskog Jadrana, a redove aktualnog prvaka Regionalne lige pojačat će na poziciji napadača. Upravo je u toj ulozi tijekom posljednje četiri godine u Jadranu zabio čak 74 pogotka te se navijači Mladosti mogu nadati […]

Ante Visković novi je igrač HAVK Mladost s kojim je potpisao ugovor na godinu dana. Hrvatski reprezentativac u Mladost dolazi iz splitskog Jadrana, a redove aktualnog prvaka Regionalne lige pojačat će na poziciji napadača. Upravo je u toj ulozi tijekom posljednje četiri godine u Jadranu zabio čak 74 pogotka te se navijači Mladosti mogu nadati da će istu učinkovitost 26-godišnji Splićanin pokazati i kao Žabac.

 

‘’Izuzetna mi je čast što sam postao novim igračem Mladosti. Ne treba trošiti riječi o tome što Mladost predstavlja u svijetu vaterpola, a ja se nadam da ću svojim ponašanjem u bazenu i van bazena opravdati ovaj transfer!’’ – izjavio je novi napadač Mladosti Ante Visković.

 

Ante se tijekom karijere istaknuo kao ljevoruki napadač razornog udarca. Uz Jadran, igrao je i za Jug AO za koji je zabio 31 pogodak u 22 utakmice te za Mornar Brodospas gdje je u 17 utakmica postigao 18 pogodaka.

 

HAVK Mladost u prošloj je sezoni uz Regionalnu ligu osvojio i Kup Hrvatske, a u klubu sa Save dovođenjem Viskovića najavljuju kako i u budućnosti očekuju nove trofeje u svojim vitrinama.

 

Vaterpolisti Mladosti se ususret početku nove sezone okupljaju 31. kolovoza, a prva utakmice nove sezone čeka ih 3. listopada.