Baja krenuo s pobjedom

event 07.10.2017.

Na startu novog izdanja Regionalne lige vaterpolisti Mladosti kao domaćini pobijedili su crnogorsku Budvu 13:7. Bila je to prva utakmica pod vodstvom novog trenera Zorana Bajića koji svakako može biti zadovoljan ostvarenom pobjedom. U igri se još uvijek malo osjeti grč i razočaranje s ispadanjem iz Lige prvaka. Ipak Mladost je trenutno puno kvalitetnije ekipa […]

Na startu novog izdanja Regionalne lige vaterpolisti Mladosti kao domaćini pobijedili su crnogorsku Budvu 13:7.

Bila je to prva utakmica pod vodstvom novog trenera Zorana Bajića koji svakako može biti zadovoljan ostvarenom pobjedom. U igri se još uvijek malo osjeti grč i razočaranje s ispadanjem iz Lige prvaka. Ipak Mladost je trenutno puno kvalitetnije ekipa od Budve te je upisana lagana i zaslužena pobjeda. Žapci su bili u prednosti od početka do kraja utakmice, a najveću prednost imali su početkom posljednje četvrtine kada su vodili 12:5.
Napadački se istaknuli izvrsni Zović sa 4 gola te Bukić sa 3. Dva puta su se u strijelce upisali Marković i Vlahović dok su po jedan gol postigli Bašić i Radu.
Iako je tek prvo kolo lijepo je pogledati tablicu Regionalne gdje se Mladost nalazi na samom vrhu zbog bolje gol razlike od ostalih klubova koji su također ostvarili pobjede na startu.
U sljedećem kolu trener Bajić će imati prvi teži ispit kada Mladostaši gostuju u Beogradu kod Partizana za dva tjedna.