Bajić: Fokusirani smo na utakmicu protiv C. Zvezde

event 17.01.2019.

Nakon što su prvi dio Triglav regionalne vaterpolo lige odradili bez pogreške i izborili 9 pobjeda, seniore Mladosti očekuje gostovanje u Beogradu gdje će im se 19.1. u 19:30 suprotstaviti Crvena Zvezda. Poslije vezanog gostovanja u Dubrovniku i Budvi, Žapci su ovaj tjedan proveli u Zagrebu pripremajući se za drugi dio Regionalne lige. Zacrtani plan […]

Nakon što su prvi dio Triglav regionalne vaterpolo lige odradili bez pogreške i izborili 9 pobjeda, seniore Mladosti očekuje gostovanje u Beogradu gdje će im se 19.1. u 19:30 suprotstaviti Crvena Zvezda.
Poslije vezanog gostovanja u Dubrovniku i Budvi, Žapci su ovaj tjedan proveli u Zagrebu pripremajući se za drugi dio Regionalne lige. Zacrtani plan treninga remetilo je zdravstveno stanje igrača pa je trener Bajić bio primoran uvesti dodatni dan odmora kako bi se smanjio rizik da “pola” momčadi zalegne u krevet zbog povišene temperature. No situacija se stabilizirala tako da je ostatak treninga odrađen normalno.
Zoran Bajić:
“Fokusirani smo na utakmicu protiv C. Zvezde, te se ozbiljno pripremamo od utakmice do utakmice, bez preskakanja protivnika. Idemo u goste C. Zvezdi koja se u zadnjih nekoliko kola diže, što nas tjera na dodatni oprez. Ali to ne umanjuje našu želju za pobjedom i čuvanjem bodovne prednosti koju imamo u Regionalnoj ligi. Na raspolaganju imam sve igrače, a i Marino Čagalj je nakon bolesti počeo trenirati te vjerujem da će i on moći nastupiti.”
Crvena Zvezda nije najbolje ušla u ovogodišnje natjecanje u Regionalnoj vaterpolo ligi te je na startu imala 4 poraza, među kojima je i onaj u Zagrebu kada je Mladost uvjerljivo slavila 16:7 uz 5 golova Petkovića i 3 Ćuka. Od tada je prošlo više od 3 mjeseca, a C. Zvezda je nanizala zadnjih pet utakmica bez poraza te se sa 11 bodova nalazi u sredini tablice, na 6. mjestu. Najzvučnije je odjeknula pobjeda protiv Juga u posljednjem kolu u Beogradu, kada su Zvezdaši slavili s 11:10.
Mladost je zadnji puta gostovala kod C. Zvezde prije nepune 4 godine i doživjela poraz 10:9. Jedini Žabac iz sadašnje momčadi koji je i tada bio u sastavu je kapetan Ivan Marcelić.