Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bajić novi trener seniora

event 04.10.2017.

Nakon ispadanja iz europskih natjecanja Uprava kluba odlučila se za promjenu na klupi seniorske momčadi. Umjesto dosadašnjeg trenera Ratka Štritofa, vodstvo prve ekipe dodijeljeno je Zoranu Bajiću. Stručna komisija Mladosti izrazila je nezadovoljstvo rezultatom, odnosno trećim mjestom na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka te je predložila Upravi smjenu na vodstvu prve ekipe. Također, za novog trenere […]

Nakon ispadanja iz europskih natjecanja Uprava kluba odlučila se za promjenu na klupi seniorske momčadi. Umjesto dosadašnjeg trenera Ratka Štritofa, vodstvo prve ekipe dodijeljeno je Zoranu Bajiću.

Stručna komisija Mladosti izrazila je nezadovoljstvo rezultatom, odnosno trećim mjestom na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka te je predložila Upravi smjenu na vodstvu prve ekipe. Također, za novog trenere predložen je trener Zoran Bajić koji je do sada bio voditelj svih mlađih selekcija kluba. Uprava je prihvatila prijedloge komisije te će “Baja” povesti Žapce u novo izdanje Regionalne lige.
Trener Ratko Štritof i dalje ostaje u klubu te će preuzeti vođenje neke od ekipa mlađeg uzrasta. Novi trener Bajić će sam odlučiti o ostatku članova svoga stožera. Na početku prošle sezone Bajić je bio pomoćni trener dosadašnjem treneru Štritofu što će mu olakšati posao jer je već radio sa većinom igrača. Novi trener nema puno vremena jer njega i njegovu ekipu već u subotu čeka početak Regionalne lige protiv Budve.