Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bajić: Respektiramo Šabac ali računamo na pobjedu

event 30.01.2019.

Između utakmica protiv Juga i Szolnoka na domaćem plivalištu, Žapci kreću na put u Šabac na utakmicu 12. kola Triglav Regionalne vaterpolo lige koja je na rasporedu 1.2. u 20:00 sati. U najavi dvoboja valja se prisjetiti 3. kola u kojem je Mladost na domaćem plivalištu slavila jednu od svojih najuvjerljivijih pobjeda, kada je sa […]

Između utakmica protiv Juga i Szolnoka na domaćem plivalištu, Žapci kreću na put u Šabac na utakmicu 12. kola Triglav Regionalne vaterpolo lige koja je na rasporedu 1.2. u 20:00 sati.
U najavi dvoboja valja se prisjetiti 3. kola u kojem je Mladost na domaćem plivalištu slavila jednu od svojih najuvjerljivijih pobjeda, kada je sa 19:3 svladala VK Šabac. Od tada je prošlo točno 3 mjeseca tijekom kojih je ekipa iz Srbije ostvarila znatan napredak u igri i rezultatima, osvojivši nedavno i Kup Srbije ispred Partizana, C. Zvezde i Radničkog iz Kragujevca. Radi se o mladoj ekipi, mahom dvadesetogodišnjacima, te predvođenoj iskusnim golmanom Gojkom Pjetlovićem. U zadnjem kolu Regionalne lige slavili su u gostima protiv Partizana 7:6.
Sve navedeno ukazuje da će igrači trenera Bajića trebati ozbiljan pristup u Srbiji ukoliko žele nastaviti svoj niz nepobjedivosti u Regionalnoj ligi i što ranije osigurati poziciju br. 1 na završnom turniru.
Baš to je Baja spomenuo u svojoj najavi utakmice:
“Šabac nije ista ekipa kao i prvom dijelu lige, pogotovo nakon osvajanja domaćeg kupa. Sigurno će biti motivirani i probati zagristi i u utakmici protiv nas. Respektiramo njihovu mladu ekipu i u utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno. Nadamo se našoj dobroj igri i pobjedi.”
Po povratku u Zagreb, Mladost već u utorak 5.2. u 19:00 očekuje važna utakmica Lige prvaka na domaćem plivalištu kada u goste stiže Szolnok. No prije toga važno je da Žapci uspješno apsolviraju gostovanje u Šapcu.