Bajić: “Sve ćemo napraviti da u Splitu osvojimo prvi trofej u sezoni”

event 22.11.2019.

Vaterpolisti Mladosti u nedjelju imaju priliku osvojiti prvi trofej sezone. Završnica Kupa Hrvatske igra se ovog vikenda, 23. i 24. studenog na splitskom bazenu Poljud. Mladost u subotu od 17 sati igra sa šibenskim Solarisom, a pobjednik se za naslov bori u nedjelju s boljim iz susreta Juga i splitskog Jadrana. Sve utakmice možete pratiti […]

Vaterpolisti Mladosti u nedjelju imaju priliku osvojiti prvi trofej sezone. Završnica Kupa Hrvatske igra se ovog vikenda, 23. i 24. studenog na splitskom bazenu Poljud. Mladost u subotu od 17 sati igra sa šibenskim Solarisom, a pobjednik se za naslov bori u nedjelju s boljim iz susreta Juga i splitskog Jadrana. Sve utakmice možete pratiti u prijenosu uživo u programu HTV-a.

 ”Najavili smo početkom sezone da napadamo sva tri domaća trofeja, a to ćemo napraviti i u Splitu. Solaris je jedna vrlo dobra ekipa, osvježenje ovog dijela prvenstva u A2 ligi. Dobro su posloženi i nisu za podcijeniti, odradit ćemo utakmicu profesionalno ali i tražiti priliku da odmorimo neke igrače. Vjerujem da prolazimo u finale gdje nas čekaju Jadran ili Jug, izvrsni takmaci. Jadran ima prednost domaćeg bazena, Jug je u izvrsnoj formi baš kao i mi te vjerujem da nas očekuje uzbudljivo finale. Sve ćemo napraviti da u Splitu osvojimo prvi trofej sezone!” – izjavio je ususret Kupu trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost u Split putuje nakon pobjede nad Waspom 98 iz Hannovera u Ligi prvaka što je Žapcima dodatan vjetar u leđa. Posljednji susret Juga i Jadrana završio je pobjedom Splićana što će Gospare sigurno dodatno motivirati. Sve ovo najavljuje uzbudljiv vaterpolski vikend koji ni jedan ljubitelj ovog sporta ne smije propustiti.

Jadran i Jug igraju u subotu u 18.30 sati, a finale je na rasporedu u nedjelju u 18.45 sati.