Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bajić:”Ponosan sam na moje igrače”

event 06.05.2018.

Zoran Bajić na klupi Mladosti odveo je svoju momčad i u drugo finale ove sezone. Baja nije krio oduševljenje nakon teško izborene splitske pobjede. Još vruće glave uz bazen odmah nakon utakmice trener Mladosti nam je rekao: “Otvorili smo jako loše utakmicu s puno nervoze. Sve je bilo loše, loša realizacija igrača više, loša obrana […]

Zoran Bajić na klupi Mladosti odveo je svoju momčad i u drugo finale ove sezone. Baja nije krio oduševljenje nakon teško izborene splitske pobjede.

Još vruće glave uz bazen odmah nakon utakmice trener Mladosti nam je rekao:
Otvorili smo jako loše utakmicu s puno nervoze. Sve je bilo loše, loša realizacija igrača više, loša obrana s igračem manje. Poslije smo karakterno vratili što nam nije prvi put. Svaka čast ovim mojim momcima koji su pokazali i karakter i kvalitetu. Ponosan sam na njih i drago mi je da vodim jednu ovakvu ekipu sa ljudske i karakterne strane.”

Marcelić i Bukić su većim dijelom sezone vukli svoju momčad te bi im se svaki puta priključio netko od suigrača. U ovoj važnoj utakmici svoje pravo lice pokazao je iskusni Pavo Marković. O njegovoj igri Bajić kaže:
“Pavo je odigrao odličnu utakmicu sa puno kvalitetnih rješenja i puno nam je pomogao svojim iskustvom. U pravom trenutku je donosio izvrsne odluke i vidi se da s pravom nositelj zlatne medalje svjetskih prvaka.”

Slijedi finale Prvenstva Hrvatske protiv Juga. Što možemo očekivati u finalnoj seriji?
“U svakom slučaju ćemo se odmoriti dva dana, proveselit se i uživati u našem finalu. Probat ćemo, ako je ikako moguće, se sa što kvalitetnijom spremom, srcem, željom i voljom nadigravat sa fantastičnom ekipom kao što je Jug. Dat ćemo sve od sebe da na kvalitetan način uveličamo to finale.”

Neka bude kako trener kaže. I on i njegovi igrači zaslužili su proslaviti još jedno finale. Sigurni smo da će dati sve od sebe i u tom finalu i zato već sada zabilježite u svoje kalendare 19.5. Mladost tada na Savi igra finale protiv Juga i dođite ih podržati da pokušaju iznenaditi favorizirani Jug.