Posjeti HAVK Mladost web-shop

Barakude brončane na SP!!!

event 27.07.2019.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom je završila Svjetsko prvenstvo koje se igralo u Južnoj Koreji. U borbi za broncu, nakon polufinalnih poraza, Hrvatska je bila bolja i pobijedila Mađarsku 10:7 (2:1, 2:2, 2:2, 4:2). U početku s malo pogodaka, a puno isključenja Hrvatska je, osim početnog vodstva Mađarske, konstantno bila u rezultatskoj prednosti. Prvi odlazak na 2 […]

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom je završila Svjetsko prvenstvo koje se igralo u Južnoj Koreji. U borbi za broncu, nakon polufinalnih poraza, Hrvatska je bila bolja i pobijedila Mađarsku 10:7 (2:1, 2:2, 2:2, 4:2).

U početku s malo pogodaka, a puno isključenja Hrvatska je, osim početnog vodstva Mađarske, konstantno bila u rezultatskoj prednosti. Prvi odlazak na 2 pogotka prednosti Hrvatska je ostvarila nakon zarađenog peterca Lovre Miloša početkom trećeg dijela igre koji je danas prikazao odličnu igru i ugradio jedan pogodak u utakmici za broncu. Još je jedan Mladostaš odradio odličnu utakmicu – Josip Vrlić zaradio je 5 isključenja, dok Ivan Marcelić nije ulazio u igru.

Sa 6 pogodaka vrh liste strijelaca pripao je Mari Jokoviću, dok su jednom precizni bili Luka Lončar, Hrvoje Benić, Lovre Miloš i Anđelo Šetka. Odličan je i na vratima bio Marko Bijač koji je zaradio 11 obrana.

Čestitke svim igračima i stručnom stožeru na sedmoj uzastopnoj medalji na Svjetskim prvenstvima!

mladost_svjetsko_prvenstvo_hrvatska