Barakude izronile iz ponora

event 12.01.2016.

Nakon deprimirajućeg poraza protiv Srbije u 1. kolu Eura u Beogradu, hrvatski vaterpolisti visoko su porazili reprezentaciju Francuske s rezultatom 20:5. Ovako uvjerljiva pobjeda najbolji je odgovor na sve negativne komentare u zadnja dva dana. Naša reprezentacija odigrala je vrlo kvalitetno na obje strane plivališta, tako da su Francuzi u čitavoj utakmici, s izuzetkom druge […]

Nakon deprimirajućeg poraza protiv Srbije u 1. kolu Eura u Beogradu, hrvatski vaterpolisti visoko su porazili reprezentaciju Francuske s rezultatom 20:5.

Ovako uvjerljiva pobjeda najbolji je odgovor na sve negativne komentare u zadnja dva dana. Naša reprezentacija odigrala je vrlo kvalitetno na obje strane plivališta, tako da su Francuzi u čitavoj utakmici, s izuzetkom druge četvrtine, izgledali kao početnici. Čak se devetorica igrača uspjelo upisati u strijelce, a najviše su zabili Joković 4 gola, a Petković i Sukno 3 gola.
Naš Luka Bukić je kao i u prvoj utakmici skupio najveću minutažu u momčadi, no ovaj puta s bitno zapaženijim učinkom: postigao je jedan gol s igračem više, dva puta asistirao te „ukrao“ jednu loptu.

Hrvatska nastavlja prvenstvo utakmicom protiv Malte, koja je na rasporedu u četvrtak, 14.1. u „vrijeme doručka“, odnosno u 9:30.

Rezultati 2.kola Skupina B:
Francuska – Hrvatska 5:20
Srbija -Malta 20:2