Posjeti HAVK Mladost web-shop

Barakude svladale Nizozemce s odbojkaških 25-8

event 15.02.2021.

I u drugom susretu kvalifikacija za Tokio izabranici Ivice Tucka nisu dali niti zrnce šanse protivniku. Svladan je domaćin, Nizozemska, s visokih 25:8 (7:1, 7:4, 5:1, 6:2). Od prve do posljednje minute utakmice postojala je samo jedna momčad – Hrvatska. Čvrstom obranom od samog starta susreta, te brzom tranzicijom, Hrvatska je stvarala brojne prigode u napadu. […]

I u drugom susretu kvalifikacija za Tokio izabranici Ivice Tucka nisu dali niti zrnce šanse protivniku. Svladan je domaćin, Nizozemska, s visokih 25:8 (7:1, 7:4, 5:1, 6:2).

Od prve do posljednje minute utakmice postojala je samo jedna momčad – Hrvatska. Čvrstom obranom od samog starta susreta, te brzom tranzicijom, Hrvatska je stvarala brojne prigode u napadu. A golovi su padali kao na traci, iz doslovce svih pozicija.
Najbolji strijelac susreta bio je Bukić sa 6 golova, zatim Joković 4, a slijedili su ih Miloš i Fatović sa po 3 zgoditka. I preostala dva Žapca, Vrlić i Bušlje, našli su svoje mjesto na listi strijelaca. Vrli je pogodio 2 puta, a Andro jednom.
Svoj put prema Tokiju naši reprezentativci nastavljaju sutra protiv Francuske u 20:30.