Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bašić:”U subotu prvo svi na Savu, a onda kino ili kafić”

event 23.03.2018.

Pred nama je posljednje kolo Regionalne lige u kojem Žapci dočekuju splitski POŠK. Dvoboj nam je najavio dobro raspoloženi Andrija Bašić. Znate li koji je igrač drugi strijelac Mladosti u posljednje tri sezone Regionalne lige (prvi je Bukić sa 132 gola)? Andrija Bašić je postigao 111 golova u 75 utakmica te je uvjerljivo drugi strijelac […]

Pred nama je posljednje kolo Regionalne lige u kojem Žapci dočekuju splitski POŠK. Dvoboj nam je najavio dobro raspoloženi Andrija Bašić.

Znate li koji je igrač drugi strijelac Mladosti u posljednje tri sezone Regionalne lige (prvi je Bukić sa 132 gola)?
Andrija Bašić je postigao 111 golova u 75 utakmica te je uvjerljivo drugi strijelac kluba u tom periodu. U ovoj sezoni postigao je do sada 30 golova uz propuštenu samo jednu utakmicu.
Utakmica protiv POŠK-a nema veliku rezultatsku važnost. Kako je igračima igrati ovakve utakmice koje su bez velikog natjecateljskog naboja?
Pa ovisi kako kome” – uz smiješak je započeo Bašić te nastavio u ozbiljnijem tonu. “Neki igrači vole ovakve utakmice jer mogu igrat opušteno, a neki ih ne vole jer im je draže kad je veliki ulog u pitanju, gdje mogu pokazat svu svoju kvalitetu. Mislim da će nama ova utakmica odlično doći, pogotovo iz razloga što je POŠK odlična ekipa.

Kako si zadovoljan nastupima Mladosti u cijeloj sezoni Regionalne lige?
Mogu reći da sam zadovoljan. Naravno da uvijek može i mora bolje, jer mislim da ova ekipa stvarno ima veliku kvalitetu.”

Kako si zadovoljan svojom igrom kroz sezonu. Jedan gol nedostaje da ti ovo bude najefikasnije sezona u Regionalnoj ligi (za sada si postigao 30 golova baš kao i prije 3 sezone)?
Sa svojom igrom sam djelomično zadovoljan. Mislim da imam još prostora za napredak. Što se golova tiče, to ide sve na račun ekipe jer oni su ti koji meni omogućavaju da se nađem u dobroj poziciji za postizanje zgoditka.”

Sigurno su misli već sada okrenute prema final 4 turniru u Dubrovniku. Što ljubitelji Mladosti mogu očekivati u Dubrovniku?
Da, već razmišljamo o tom polufinalu sa Jadranom iz Herceg Novog. Izvukli smo pouke sa zadnje utakmice i ozbiljno se pripremamo za novi okršaj. Ljubitelji Mladosti definitivno mogu očekivati fanatičnu borbenost do posljednje sekunde i naravno našu pobjedu.”

Što bi rekao nekome tko razmišlja da li provesti subotnju večer na bazenu Mladosti ili u kinu / kafiću?
Preporučio bih svima naravno da dođu na utakmicu jer sigurno neće požaliti, pa onda poslije mogu u kino ili kafic.”

Nakon Andrijinih riječi nama samo preostaje podsjetiti Vas da utakmica se igra na Savi u subotu 24.3. s početkom u 18 sati.