Bez jačeg otpora protiv Juga

event 19.02.2016.

Mladostaši ipak nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti Jugu u hrvatskom derbiju na Savi. Gosti su slavili rezultatom 11:4. Pokazalo se da je ovo bila utakmica u kojoj su obje ekipe ipak više mislile na susrete u nedjelju te je bilo bitno ne potrošiti se previše. Jugaši su bez većih poteškoća poveli 3:0 uz promašen peterac u […]

Mladostaši ipak nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti Jugu u hrvatskom derbiju na Savi. Gosti su slavili rezultatom 11:4.

Pokazalo se da je ovo bila utakmica u kojoj su obje ekipe ipak više mislile na susrete u nedjelju te je bilo bitno ne potrošiti se previše. Jugaši su bez većih poteškoća poveli 3:0 uz promašen peterac u tom periodu. Ipak na poluvrijeme se otišlo sa zadovoljavajućim zaostatkom od samo 2 gola (4:2). Međutim treća četvrtina bila je kobna za nade Žabaca u iznenađenje. Cijelu treću i pola četvrte četvrtine igrači trenera Hrestka nisu uspjeli zatresti mrežu Bijača te su se gosti odvojili na nedostižnih 9:2. Do kraja utakmice po 2 gola sa obje strane za konačnih 11:4.
Treba istaknuti da na utakmici nije realiziran niti jedan od 3 peterca (2 su promašili Mladostaši). Najbolji strijelac utakmice bio je Mladostaš u redovima Juga Lončar sa 3 gola. Kod Žabaca 2 gola je postigao Bašić, a po 1 Paškvalin i Vlahović.
Obje ekipe se sada mogu mirno posvetiti protivnicima u nedjelju kada na Savu stiže Jadran iz Herceg Novog, a Jug ide u Rijeku na veliki derbi protiv Primorja.