Bez problema za favorite

event 22.11.2015.

U posljednjem kolu prvog djela Regionalne lige nije bilo iznenađenja. Partizan je savladao u gostima POŠK i nastavio mrtvu trku sa Žapcima za final 4. Izvješaj kola svakako treba početi sa utakmicom između Vojvodine i Primorja jer početak utakmice mirisao je na prvorazrednu senzaciju. Domaća Vojvodina dobila je prvu četvrtinu protiv favoriziranih Riječana sa 2:0. […]

U posljednjem kolu prvog djela Regionalne lige nije bilo iznenađenja. Partizan je savladao u gostima POŠK i nastavio mrtvu trku sa Žapcima za final 4.

Izvješaj kola svakako treba početi sa utakmicom između Vojvodine i Primorja jer početak utakmice mirisao je na prvorazrednu senzaciju. Domaća Vojvodina dobila je prvu četvrtinu protiv favoriziranih Riječana sa 2:0. Međutim, u preostale 3 četvrtine kao da su igrali samo gosti koji su postigli 11 golova u nizu te utakmicu na kraju lagano priveli kraju.

Najzanimljije je bilo u Splitu gdje je Mornar ugostio Crvenu zvezdu. Sredinom druge četvrtine gosti su čak poveli sa 2 razlike, ali malo po malo momčad trenera Vrdoljaka uzima stvar u svoje ruke i izvrsnom obranom u posljednjoj četvrtini rješava utakmicu.

Partizan protiv POŠK-a je od početka krenuo jako i vrlo brzo stvroio prednost dovoljnu za mirnu utakmicu. Prednost gostiju je malo po malo rasla te je u jednom trenutku bilo 8 razlike da bi do kraja domaći malo uspjeli ublažiti poraz. Najefikasniji igrač utakmice bio je Manojlović sa 4 gola.

Najefikasniji igrači kola bili su već spomenuti Manojlovič te Čagalj (Mornar) i Andrejević (C.zvezda).