Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bez trojice Žapci poraženi u polufinalu

event 01.02.2020.

Kadeti Mladosti nisu uspjeli izboriti finale na Prvenstvu Hrvatske koje sutra, 2.2. završava u Korčuli. Bolje od Žabaca bilo je Primorje EB rezultatom 12:8 (4:0, 4:3, 3:4, 1:1). Izostanak trojice igrača, vratara Prižmića, kapetana Padre te Fajkovića bio je nenadoknadiv hendikep u polufinalnom susretu s Primorjem, koje je aktualni prvak Hrvatske i osvajač Kupa RH […]

Kadeti Mladosti nisu uspjeli izboriti finale na Prvenstvu Hrvatske koje sutra, 2.2. završava u Korčuli. Bolje od Žabaca bilo je Primorje EB rezultatom 12:8 (4:0, 4:3, 3:4, 1:1).

Izostanak trojice igrača, vratara Prižmića, kapetana Padre te Fajkovića bio je nenadoknadiv hendikep u polufinalnom susretu s Primorjem, koje je aktualni prvak Hrvatske i osvajač Kupa RH u ovom uzrastu.

Susret je riješen praktično u prvih 10-tak minuta kada se Primorje odvojilo na čak 7:0. U tom razdoblju Žapci su imali 4 prilike kada su bili sami ispred rječkog vratara. Primorje je prekvalitetno da takvu situaciju ne iskoristi i riješi utakmicu. Žapci su uspjeli koliko toliko smanjiti rezultat, ali ne i ugroziti pobjedu ekipe iz Rijeke, te im sutra slijedi borba za brončano odličje protiv Juga koji je u drugom polufinalu poražen od momčadi POŠK-a.

Strijelci za Mladost: Mardešić 3 gola, Vukojević 2, te po jedan Stančić, Bučević i Žabica Aurora Stipanov.

Utakmica za broncu na rasporedu je u 11:00.