Posjeti HAVK Mladost web-shop

Biljaka, Jurlina i Bajić putuju u Kuvajt na SP U-20

event 07.12.2019.

Izbornik Joško Kreković među 13 putnika na Svjetsko prvenstvo U-20 uvrstio je i trojac iz HAVK Mladost: Matiasa Biljaku, Jerka Jurlinu i Luku Bajića. Svjetsko prvenstvo U-20 igra se u razdoblju od 12.-20.12. a naša reprezentacija je u grupi A s Srbijom, Japanom, Južnom Afrikom i Kinom. Reprezentacije su svrstane u 4 grupe. Pobjednik grupe […]

Izbornik Joško Kreković među 13 putnika na Svjetsko prvenstvo U-20 uvrstio je i trojac iz HAVK Mladost: Matiasa Biljaku, Jerka Jurlinu i Luku Bajića.

Svjetsko prvenstvo U-20 igra se u razdoblju od 12.-20.12. a naša reprezentacija je u grupi A s Srbijom, Japanom, Južnom Afrikom i Kinom. Reprezentacije su svrstane u 4 grupe. Pobjednik grupe ostvarit će izravan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani sastav u razigravanje za isto.

Hrvatska reprezentacija brani srebro osvojeno u Beogradu 2017. godine. Zanimljivo je napomenuti da je na tom svjetskom prvenstvu u reprezentaciji bio Matias Biljaka, a da ju je vodio Nikica Gulin, sadašnji trener mlađih juniora Mladosti.

Puno sreće našoj reprezentaciji i izborniku Krekoviću!