Biljaka ozlijeđen, treninzi s Primorjem EB

event 21.02.2022.

Manju, uvjetno rečeno stanku u seniorskim natjecanjima proteklog tjedna, kako zbog priprema i utakmice reprezentacije u Svjetskoj ligi, tako i zbog kvalifikacija za EP u Splitu 2022., u Mladosti koriste za treninge odnosno uvježbavanje za skorašnje velike i teške ispite. Od Solarisa u subotu u Zagrebu, u Prvenstvu Hrvatske, pa do sljedećeg tjedna koje nosi […]

Manju, uvjetno rečeno stanku u seniorskim natjecanjima proteklog tjedna, kako zbog priprema i utakmice reprezentacije u Svjetskoj ligi, tako i zbog kvalifikacija za EP u Splitu 2022., u Mladosti koriste za treninge odnosno uvježbavanje za skorašnje velike i teške ispite.
Od Solarisa u subotu u Zagrebu, u Prvenstvu Hrvatske, pa do sljedećeg tjedna koje nosi i turnir Premier lige u Zagrebu i susrete protiv Mornara BS, Crvene zvezde i splitskog Jadrana.

Tako će u ponedjeljak i utorak (21. i 22. ovog mjeseca) Žapci sparirati na bazenu uz Savu s riječkim Primorje EB.

Loša vijest iz našeg tabora je ozljeda reprezentativnog beka Matiasa Biljake. Njemu je još tijekom priprema reprezentacije prije tjedan dana utvrđena ozljeda koljena. Nakon liječničkih pregleda i snimanja, zasad se nastoji ozljeda riješiti konvencionalnom metodom odnosno još se ne razmišlja o mogućem operativnom zahvatu. No, Biljaka sigurno neće konkurirati za utakmicu sa Solarisom, a za ostatak ostaje za pričekati i vidjeti razvoj stanja.