Posjeti HAVK Mladost web-shop

Biljaki premijerni poziv u reprezentaciju

event 05.12.2016.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija otputovala je u Montpellier gdje će u utorak, 6. prosinca, igrati 2.kolo Svjetske lige protiv Francuske. Na put su krenula i petorica Mladostaša. U avion za Francusku u zadnji čas je uskočio mladi igrač Mladosti Matias Biljaka kojeg je izbornik Tucak pozvao umjesto Ivana Buljubašića. Uz Biljaku Žapce će predstavljati Marcelić, Bukić i Zović […]

Hrvatska vaterpolo reprezentacija otputovala je u Montpellier gdje će u utorak, 6. prosinca, igrati 2.kolo Svjetske lige protiv Francuske. Na put su krenula i petorica Mladostaša.

U avion za Francusku u zadnji čas je uskočio mladi igrač Mladosti Matias Biljaka kojeg je izbornik Tucak pozvao umjesto Ivana Buljubašića. Uz Biljaku Žapce će predstavljati Marcelić, Bukić i Zović te u stručnom stožeru reprezentacije Pero Kuterovac, Damir Luketić.

Zanimljivo da će Mladost imati i predstavnika na francuskoj strani. Novi izbornik Francuske je Hrvoje Hrestak koji je prošlu sezonu bio trener prve ekipe Žabaca, a danas je trener mlađih selekcija u klubu.

Utakmica se igra u utorak 6.12. s početkom u 20 sati.