Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bolan poraz od Italije

event 02.12.2015.

Hrvatska reprezentacija poražena je od italije u 3. kolu Svjetske lige rezultatom 9:8. Za Hrvatsku reprezentaciju nastupili su i Mladostaši Paškvalin i Bukić koji je postigao 1 pogodak. U važnoj utakmici u borbi za prvo mjesto skupine C Svjetske lige prve dvije četvrtine bile su potpuno izjednačene i niti jedna reprezentacija nije se uspjela odvojiti […]

Hrvatska reprezentacija poražena je od italije u 3. kolu Svjetske lige rezultatom 9:8. Za Hrvatsku reprezentaciju nastupili su i Mladostaši Paškvalin i Bukić koji je postigao 1 pogodak.

U važnoj utakmici u borbi za prvo mjesto skupine C Svjetske lige prve dvije četvrtine bile su potpuno izjednačene i niti jedna reprezentacija nije se uspjela odvojiti na više od pogotka razlike. Početkom treće četvrtine hrvatski reprezentativci uspijevaju popbjeći na 2 razlike te kad je Sukno postigao pogodak za 8:6 nešto više od 5 minuta prije kraja izgledalo je da će bodovi ostati u Hrvatskoj. Međutim, u samo tri minute Talijani postižu tri gola i vode 9:8. Do kraja niti jedna reprezentacija nije uspjela postići pogodak i gosti slave jako važnu pobjedu.
Po 3 gola postigli su Sukno (Hrvatska) i Presciutti (Italija), a 2 Gola postigao je Burić (2). Na golu gostiju izvrstan je bio Tempesti (16 obrana), dok je Pavić upisao 10 obrana.

Od Mladostaša u bazenu su bili Luka Bukić i Fran Paškvalin. Bukić je postigao 1 pogodak iz isto toliko pokušaja, ali je nažalost već početkom 3. četvrtine napravio 3. prekršaj te je morao van bazena. Paškvalin je također uputio jedan udarac, ali je njegov pokušaj zaustavio Tempesti.