Bolan poraz protiv Juga

event 06.02.2021.

Juniori Mladosti poraženi su u 4. kolu polufinalnog turnira Prvenstva Hrvatske u Šibeniku. Na Crnici su izabranici Hrevoja Hrestaka poraženi s velikih 21:8 (6:2, 5:0, 4:3, 6:3). Puno toga nije bilo dobro u ovoj utakmici od samog početka. Uvodnih osam minuta igre (6:2 za Jug) pokazalo je smjer večerašnjeg susreta, dok je druga četvrtina to […]

Juniori Mladosti poraženi su u 4. kolu polufinalnog turnira Prvenstva Hrvatske u Šibeniku. Na Crnici su izabranici Hrevoja Hrestaka poraženi s velikih 21:8 (6:2, 5:0, 4:3, 6:3).

Puno toga nije bilo dobro u ovoj utakmici od samog početka. Uvodnih osam minuta igre (6:2 za Jug) pokazalo je smjer večerašnjeg susreta, dok je druga četvrtina to definitivno potvrdila (5:0).

Našim mladim Žapcima vrijedi što prije zaboraviti ovu utakmicu jer već ujutro slijedi još jedna teška utakmica. U posljednjoj utakmici polufinalnog turnira Mladost će snage odmjeriti s Mornarom. Bit će to borba za drugo mjesto skupine i lakšeg protivnika na završnom turniru. Susret je na rasporedu u 12 sati.