Posjeti HAVK Mladost web-shop

Borbeni remi protiv Jadrana

event 24.11.2017.

U dvoboju, koji je direktno odlučivao o drugom mjestu Regionalne lige, Mladost i Jadran iz Herceg Novog odigrali su neodlučeno 5:5. Mladost je jako loše ušla u utakmicu. Bez ideje u napadu, bez pogotka, sa samo jednim izborenim isključenjem u prvoj četvrtini. Kada su gosti, početkom druge četvrtine, poveli sa 3:0 sve je mirisalo na […]

U dvoboju, koji je direktno odlučivao o drugom mjestu Regionalne lige, Mladost i Jadran iz Herceg Novog odigrali su neodlučeno 5:5.

Mladost je jako loše ušla u utakmicu. Bez ideje u napadu, bez pogotka, sa samo jednim izborenim isključenjem u prvoj četvrtini. Kada su gosti, početkom druge četvrtine, poveli sa 3:0 sve je mirisalo na reprizu utakmice sa početka sezone i težak poraz. Ipak Mladostaši su pokazali da su ekipa sa karakterom i napravili veliki preokret. Mladostaši postižu pet pogodaka u nizu i utakmicu preokreću u svoju korist. U tom periodu treba istaknuti Bašića koji postiže prekrasan pogodak iz igre te dva puta asistira iskusnom Pavi Markoviću. U posljednju četvrtinu Žapci ulaze sa golom prednosti, a onda nastupaju na scenu vratari koji su cijelu utakmici bili izvrsni. Marcelić s nekoliko teških obrana održava prednost, ali nažalost na drugoj strani Radu ne uspijeva realizirati čak 4 izgledne prilike. Ipak Popadić sa sredini uspija još jednom zabiti za goste i za konačnih 5:5.
Nakon ove tvrde i teške utakmice trener Bajić je rekao:
U početku smo podlegli nervozi i napravili puno tehničkih grešaka, loših dodavanja, brzopletih šuteva. To nas je uvelo u dodatnu nervozu koja nam je stvarala kaoičnu situaciju koja nam nije išla na mlin. Dobro je da smo se u takvim uvjetima uspjeli vratiti što je pokazatelj da imamo karakter, želju i volju. Jedino pozitivno s ove utakmice je upravo to da smo se uspjeli vratiti u utakmicu protiv ovako izuzetno zahtjevnog protivnika. Rezultat na kraju je pravedan.”