Bronca za mladostaške nade, Sappe najbolji igrač

event 16.10.2022.

Mlada ekipa našeg kluba, nade Mladosti, sastav kojeg trenira Duško Marinić vraća se iz Rijeke s broncom oko vrata! Na Kantridi je naime okončan završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast Nade, a koji su naši dečki završili osvojenim trećim mjestom. Mladost je u susretu za broncu svladala splitski Jadran 7:6 u vrlo uzbudljivoj i neizvjesnoj, […]

Mlada ekipa našeg kluba, nade Mladosti, sastav kojeg trenira Duško Marinić vraća se iz Rijeke s broncom oko vrata!

Na Kantridi je naime okončan završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast Nade, a koji su naši dečki završili osvojenim trećim mjestom. Mladost je u susretu za broncu svladala splitski Jadran 7:6 u vrlo uzbudljivoj i neizvjesnoj, potpuno izjednačenoj utakmici koja je uostalom odlučena u zadnjim sekundama.

Gol odluke, za vodstvo i pobjedu 7:6 postigao je Šimun Matošević samo 7 sekundi prije kraja.
Činjenica je ipak da je Mladost sjajno otvorila utakmicu, povela 3:0 i 4:1, no jadranaši su polako sustizali tu prednost naše momčadi, da bi je pred kraj treće četvrtine i dostigli – 4:4.
Štoviše, početkom zadnje četvrtine je čak Jadran i poveo jednom (4:5), ali je vodstvo bilo kratkog vijeka.

Strijelci za Mladost bili su – Deni Sappe 4 gola, te po 1 Šimun Matošević, Antonio Lulić i Dorijan Komar.

Spomenimo da je po okončanju natjecanja, za najboljeg igrača završnog turnira proglašen naš, Deni Sappe! Čestitke, kako Deniju, tako cijeloj ekipi naših nada na čelu s trenerom Marinićem na uspjehu i brončanoj medalji.