Buđenjem u nastavku do uvjerljive pobjede

event 14.05.2016.

U trećem kolu četvrtfinalnog turnira Kupa Hrvatske juniori Mladosti ostvarili su važnu pobjedu protiv Primorja rezultatom 16:10 (1:3, 4:2, 6:2, 5:3). U sljedeća dva kola naši juniori trebaju jednu pobjedu za sigurno prvo mjesto na kraju turnira. Početak nije izgledao baš blistav za igrače trenera Gulina koji kao da su prespavali prvu četvrtinu. Uz jedan […]

U trećem kolu četvrtfinalnog turnira Kupa Hrvatske juniori Mladosti ostvarili su važnu pobjedu protiv Primorja rezultatom 16:10 (1:3, 4:2, 6:2, 5:3). U sljedeća dva kola naši juniori trebaju jednu pobjedu za sigurno prvo mjesto na kraju turnira.

Početak nije izgledao baš blistav za igrače trenera Gulina koji kao da su prespavali prvu četvrtinu. Uz jedan iskorišten i jedan neiskorišten peterac Dašića, na kraju prve četvrtine gosti iz Rijeke vodili su 3:1. Uspavanost Žabaca trajala je do sredine druge četvrtine i rezutata 5:3 za Primorje. Golovima Biljake i Lazića na poluvrijeme ipak se odlazi neodlučenim rezultatom, a utakmica je odlučena u 3. četvrtini koju su Mladostaši dobili sa velikih 6:2 uz 3 gola Dašića u pom periodu. Dobrom igrom u posljednjoj četvrtini Žapci na kraju dolaze do uvjerljive pobjede i gotovo da su osigurali pobjedu na ovom turniru.

Uz Dašića koji je postigao 4 gola, više od ostalih postigli su Biljaka i Lazić (svaki 3 gola). U posljednjoj utakmici subonjeg programa Mladosaši od 20:40 igraju protiv Solarisa. Pobjedom u tom susretu Žapci bi i terotski osigurali ukupnu pobjedu na turniru. Ova utakmica igra se na bazenu u Utrinama.