Posjeti HAVK Mladost web-shop

Bukić: “Dat ćemo sve od sebe u Herceg Novom”

event 09.03.2018.

Mladostaši kreću na put u Herceg Novi gdje ih u subotu 10.3. u 19:00 očekuje utakmica 16. kola Regionalne lige protiv domaćeg Jadrana. Obje ekipe osigurale su završnicu na kojoj će igrati međusobno polufinale, tako da pobjednik ovog susreta “osvaja” bijele kapice u polufinalu F4. U subotu se igra treći ovogodišnji susret između Jadrana HN […]

Mladostaši kreću na put u Herceg Novi gdje ih u subotu 10.3. u 19:00 očekuje utakmica 16. kola Regionalne lige protiv domaćeg Jadrana. Obje ekipe osigurale su završnicu na kojoj će igrati međusobno polufinale, tako da pobjednik ovog susreta “osvaja” bijele kapice u polufinalu F4.
U subotu se igra treći ovogodišnji susret između Jadrana HN i Mladosti. Prvi susret u kvalifikacijama za Ligu prvaka je dobio Jadran, a drugi, u Regionalnoj ligi, je završen neodlučenim rezultatom. Slijedi ogled na plivalištu u Igalu. Rezultatske neizvjesnosti nema jer se sastaju ekipe koje će na kraju ligaškog dijela natjecanja zauzeti drugo i treće mjesto u poretku, te se u polufinalu ponovno međusobno susresti. U ovoj sezoni Regionalne lige je Jadran HN jedina ekipa protiv koje Mladost nema pobjedu, izuzmemo li nedodirljivog Juga CO.
Prije puta u Crnu Goru, postavili smo nekoliko pitanja Luki Bukiću najboljem strijelcu Mladosti koji je u ovoj sezoni postigao 33 gola, uz realizaciju šuta 49%.

Povratkom Miloša iz Amerike povećao se broj igrača Tvoje generacije, tu su još i Marcelić, Bašić i Jukić, generacije koja se zna još iz mlađih kategorija kada ste osvajali reprezentativne i klupske trofeje. Kako je je igrati okružen dečkima koje znaš već dugi niz godina?
Sigurno nam pomaže što smo dugo trenirali i odigrali puno utakmica zajedno, uz još par naših iskusnijih igrača mislim da imamo dobru ekipu.
Utakmica s Jadranom HN nema neki rezultatski značaj. U biti igra se za „domaćinstvo“ u polufinalu F4, a završnica će se ionako održati u Dubrovniku. Kako se spremiti za utakmicu koja će svoju reprizu imati za mjesec dana, s puno većim ulogom?
Bez obzira što utakmica neće imati neki veći rezultatski značaj, mislim da ćemo i mi i oni dati sve od sebe da pobjedimo, da bi ušli s više samopouzdanja u međusobni dvoboj na završnici.
Jadran ove godine pruža solidne igre u Ligi prvaka, i još je u igri za plasman na F8. Nadate li se da će im misli biti u Genovi u koju putuju par dana nakon Regionalne lige?
Igraju super u Ligi prvaka ali i u prvenstvu, vjerujem da idu utakmicu po utakmicu i da će u subotu bit fokusirani samo na nas.
Novljani su nam ostali nešto dužni s početka sezone kad su Mladost izbacili iz Europe. Može li Mladost zabilježiti pobjedu u Herceg Novom, u kojem je zadnji puta slavila prije više od 3 godine?
Dat ćemo sve od sebe, ako odigramo najbolje što znamo, možemo pobijediti.

Hvala Luka i puno sreće u subotu.