Bukić putuje u Beograd

event 06.01.2016.

Nakon završetka turnira u Dubrovniku izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je završni popis igrača koji će nastupiti na Europskom prvenstvu koje se u Beogradu održava od 10. do 23. siječnja. Od Mladostaša u Beograd putuje Luka Bukić. Tucak je za nastup na prvenstvu pozvao sljedeće igrače: vratari: Josip Pavić (Olympiakos), Marko Bijač (Jug […]

Nakon završetka turnira u Dubrovniku izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je završni popis igrača koji će nastupiti na Europskom prvenstvu koje se u Beogradu održava od 10. do 23. siječnja. Od Mladostaša u Beograd putuje Luka Bukić.

Tucak je za nastup na prvenstvu pozvao sljedeće igrače:
vratari: Josip Pavić (Olympiakos), Marko Bijač (Jug CO)
centri: Boris Pavlović (Jadran ST), Luka Lončar (Jug CO)
bekovi: Marko Macan (Jug CO), Andro Bušlje (Posillipo), Damir Burić (Primorje EB)
vanjski: Sandro Sukno (Pro Recco), Antonio Petković (Sport management), Maro Joković (Jug CO), Luka Bukić (Mladost), Ante Vukičević (Primorje EB), Anđelo Šetka (Primorje EB).

Hrvatska reprezentacija iz Dubrovnika za Beograd kreće 8. siječnja, a već dva dana poslije, u nedjelju u 20,30 sati igra protiv domaćina Srbije. U skupini B s Hrvatskom i Srbijom još su Francuska i Malta.

Vratar zagrebačke Mladosti Marcelić, iako je do posljednjeg trenutka bio u kadru reprezentacije, neće putovati u Beograd. Uz njega sa popisa su otpali Ivan Krapić i Marino Čagalj.