Bukić zabio za pobjedu

event 09.08.2016.

Hrvatska je više nego zasluženo pobijedila Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Riju i to ne zaslugom jednog ili dvojice igrača nego timskim nastupom i odličnim vodjenjem s klupe. Od prve minute kada je Sukno probio golmana Šćepanovića pa do zadnjih 8 sekundi kada je Bukić zabio pobjedonosni gol za 8:7 Hrvatska je dominirala u […]

Hrvatska je više nego zasluženo pobijedila Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Riju i to ne zaslugom jednog ili dvojice igrača nego timskim nastupom i odličnim vodjenjem s klupe.

Od prve minute kada je Sukno probio golmana Šćepanovića pa do zadnjih 8 sekundi kada je Bukić zabio pobjedonosni gol za 8:7 Hrvatska je dominirala u bazenu i to ne protiv bilo koga već protiv iskusne i vidno motivirane Crne Gore.

Priprema utakmice bila je odlična. Potpuno su ukočeni centri (koji istini za volju nisu jako oružje Crnogoraca) ali i Ivović koji je postigao jedan gol iz odbijanca – upitno je jeli lopta prešla zamišljenu crtu.

Kod naših dva su gola postigli: Sukno, Bukić i Lončar, a po jedan Joković i Burić

U našim redovima još ima prostora za poboljšanja jer desna strana Joković i Garcia sigurno mogu bolje u napadu, obranu igraju odlično, No turnir je u početnoj fazi i kao što naš izbornik kaže svaka slijedeća utakmica je za nijansu teža i važnija od prethodne.

Slijedi utakmica sa Španjolcima u noći sa srijede na četvrtak u 1:50.