Bukićeva petarda za finale Kupa

event 17.12.2016.

Mladostaši su se plasirali u finale Kupa Hrvatske gdje će u nedjelju igrati protiv Juga. U polufinalu final 4 turnira koji se igra u Slavonskom Brodu svladali su Primorje 10:8. Igrači trenera Štritofa fenomenalno su otvorili utakmicu i u prvoj četvrtini su poveli 4:0. Prva dva gola na utakmici postigao je Bukić koji je izvrsnom igrom […]

Mladostaši su se plasirali u finale Kupa Hrvatske gdje će u nedjelju igrati protiv Juga. U polufinalu final 4 turnira koji se igra u Slavonskom Brodu svladali su Primorje 10:8.

Igrači trenera Štritofa fenomenalno su otvorili utakmicu i u prvoj četvrtini su poveli 4:0. Prva dva gola na utakmici postigao je Bukić koji je izvrsnom igrom predvodio svoju momčad. Luka je postigao 5 golova u samo jedan promašeni udarac. Rano vodstvo nije uspavalo Žapce koji su cijelu utakmicu držali visok ritam te su većim dijelom utakmice imali prednost od 3 i više razlike.

Uz Bukića, golove za Mladost postigli su Bašić (2) te Brlečić, Vlahović i Paškvalin po 1. U ovu veliku i važnu pobjedi svoj dio ugradio je i vratar Marcelić sa 7 obrana.

Finale se igra u nedjelju na Gradksom bazenu u Slavonskom Brodu s početkom u 19 sati. Protivnik Mladostašima biti će dubrovački Jug koji je danas uvjerljivo (17:9) svladao splitski Jadran.