Cattaro bolji u 3. kolu

event 18.05.2019.

Kadeti HAVK Mladosti poraženi su u 3. kolu Regionalnog turnira, koji se odigrava u Dubrovniku, od momčadi Cattara 8:5 (3:0,2:1, 2:1, 1:3). Ponovno je problem bio loš start mladih Žabaca. Kotorani su odmah u prvoj četvrtini napravili razliku od 3 pogotka što je igračima Mladosti bilo nedostižno. Puno promašenih udaraca, krivih dodavanja koštalo je Mladostaše […]

Kadeti HAVK Mladosti poraženi su u 3. kolu Regionalnog turnira, koji se odigrava u Dubrovniku, od momčadi Cattara 8:5 (3:0,2:1, 2:1, 1:3).

Ponovno je problem bio loš start mladih Žabaca. Kotorani su odmah u prvoj četvrtini napravili razliku od 3 pogotka što je igračima Mladosti bilo nedostižno. Puno promašenih udaraca, krivih dodavanja koštalo je Mladostaše današnje pobjede.

Borna Brkić, Filip Josipović, Jan Bušić, Jagor Katičić te Tomislav Kvaternik jednom su slali loptu iza leđa protivničkog vratara.

Večeras je na rasporedu 4. kolo kada Mladostaši love prvu pobjedu protiv Primorca koji u dosadašnjem dijelu nije ostvario niti jednu pobjedu. Susret je na rasporedu u 17:30.