Posjeti HAVK Mladost web-shop

Četvorica Žabaca na širem popisu reprezentacije

event 19.05.2022.

Po završetku klupske seniorske sezone, najveći dio naše pozornosti logično se okreće prema nastupima hrvatskih reprezentacija. Njih pak neće manjkati niti ovog ljeta, a posebno se to tiče seniorske reprezentacije koju čekaju nastupi na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj (18. lipnja do 3. srpnja) odnosno Europsko prvenstvo u našem Splitu (27. kolovoza do 10. rujna). Stručni […]

Po završetku klupske seniorske sezone, najveći dio naše pozornosti logično se okreće prema nastupima hrvatskih reprezentacija. Njih pak neće manjkati niti ovog ljeta, a posebno se to tiče seniorske reprezentacije koju čekaju nastupi na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj (18. lipnja do 3. srpnja) odnosno Europsko prvenstvo u našem Splitu (27. kolovoza do 10. rujna).

Stručni stožer Barakuda odnosno izbornik Ivica Tucak, odredio je početkom tjedna širi popis od 26 igrača koji će kandidirati za Svjetsko prvenstvo u susjednoj Mađarskoj. S osobitim ponosom možemo utvrditi da se na tom popisu nalaze i četvorica naših igrača.

To su – Franko Lazić, Matias Biljaka, Jerko Jurlina i Dario Rakovac.

Jasno, nismo zaboravili niti da je u stožeru jedan od izbornikovih pomoćnika, naš trener Zoran Bajić, baš kao i kondicijski trener Pero Kuterovac, te fizioterapeut Damir Luketić.

Dečkima poželimo da se nametnu izborniku i za uži popis, a cijeloj reprezentaciji dakako ljeto puno pobjeda i uspjeha.