Cosmin Radu još godinu dana u Mladosti

event 16.06.2020.

Dok se prva momčad priprema za nastavak ove sezone, u klubu se nastavljaju ‘pripreme’ za sljedeću sezonu. Tako su klupska uprava i naš centar Cosmin Radu postigli dogovor na osnovu kojeg će naš Cosma igrati za Mladost i sljedeće sezone 2020./21. Štoviše, to će za Radua biti oproštajna sezona od igračke karijere koju je odlučio […]

Dok se prva momčad priprema za nastavak ove sezone, u klubu se nastavljaju ‘pripreme’ za sljedeću sezonu. Tako su klupska uprava i naš centar Cosmin Radu postigli dogovor na osnovu kojeg će naš Cosma igrati za Mladost i sljedeće sezone 2020./21. Štoviše, to će za Radua biti oproštajna sezona od igračke karijere koju je odlučio završiti u Zagrebu odnosno Mladosti, na što smo osobito ponosni.
– Razgovor je trajao kratko odnosno vrlo smo se brzo dogovorili. U biti, ovdje sam se u Zagrebu odavno već jako dobro snašao i zadovoljan sam sa svime. Želja mi je bila ostati ovdje i tu završiti karijeru – istaknuo je Radu nakon postignutog dogovora.
Produljenjem ili novim ugovorom s vrhunskim centrom kakav je Radu, Žapci su napravili još jedan korak više u formiranju momčadi koja bi i sljedeće sezone ‘jurila’ nove trofeje za klupsku riznicu.