Cure i dečki regionalni prvaci

event 22.04.2019.

U razmaku od samo tjedan dana vaterpolistice i vaterpolisti na svom su plivalištu uz Savu postali prvaci Regionalnih liga.Najprije su se 13. travnja na slavljenički podij ispod semafora na bazenu SRC Mladost popele igračice i trenerice ŽAVK Mladost nakon što su u finalu Regionalne lige pobijedile beogradsku Palilulu s 10:7. Tjedan dana potom, 20. travnja, […]

U razmaku od samo tjedan dana vaterpolistice i vaterpolisti na svom su plivalištu uz Savu postali prvaci Regionalnih liga.Najprije su se 13. travnja na slavljenički podij ispod semafora na bazenu SRC Mladost popele igračice i trenerice ŽAVK Mladost nakon što su u finalu Regionalne lige pobijedile beogradsku Palilulu s 10:7.

Tjedan dana potom, 20. travnja, na istom su ih mjestu zamijenili igrači i treneri HAVK Mladost kako bi primili medalje i pehar nakon pobjede 13:12 nad Jug CO u finalnom susretu muške Regionalne lige.

Osim naslova prvaka, Žabice i Žapci su se okitili i pojedinačnima nagradama, pa je tako Emmi Miljković proglašena najboljom igračicom Regionalne lige, a Matea Skelin najkorisnijom igračicom finala. Kod muškaraca Cosmin Radu ponio je naslov najboljeg igrača u sezoni 2018./19., Ivan Marcelić je najbolji vratar u Regionalnoj ligi, a Lovre Miloš najkorisniji igrač finalnog turnira.

Iskrene čestitke igračicama i igračima Mladosti te njihovim stručnim stožerima na ovim sjajnim uspjesima zagrebačkog vaterpola.