Posjeti HAVK Mladost web-shop

Damjanić: “Moramo se koncentrirati na našu igru”

event 23.03.2016.

U ovoj sezoni mjesto direktora kluba zauzeo je leganda Žabaca Milorad Miki Damjanić. Miki je kao igrač izborio puno klupskih trofeja te je zanimljivo čuti njegova razmišljanja pred utakmicu s Primorjem. Direktor Damjanić je uoči utakmice istaknuo kako prošli vikend i final 4 u Dubrovniku može jako utjecati na današnju utakmicu: “Momčadi su fizički potrošene […]

U ovoj sezoni mjesto direktora kluba zauzeo je leganda Žabaca Milorad Miki Damjanić. Miki je kao igrač izborio puno klupskih trofeja te je zanimljivo čuti njegova razmišljanja pred utakmicu s Primorjem.

Direktor Damjanić je uoči utakmice istaknuo kako prošli vikend i final 4 u Dubrovniku može jako utjecati na današnju utakmicu:
Momčadi su fizički potrošene nakon final 4, ali u našem planu priprema zajedno s kondicijskim trenerom Perom Kuterovcem ukalkulirali smo sve te utakmice. Nama je bitno da je Luka Bukić krenuo s treninzima i da spremno dočekuje Primorje i ostale utakmice koje nam slijede“.

Gdje direktor vidi šanse Mladostaša u ovoj utakmici?
Pažnju moramo posvetiti pametnoj igri u napadu bez pogrešnih dodavanja i olako izgubljenih lopti koje momčad primorja kažnjava kontra napadima i laganim golovima. Ipak pitanje je koliko će igrači Primorja biti zainteresirani i motivirani nakon loše odigrano final 4. Mi trebamo igrati što je bolje moguće bez razmišljanja da li je momčad PRimorja podbacila u ovoj sezoni ili ne.”