Damjanić:”Nakon promjene trenera, pozitivan šok daje rezultate”

event 13.11.2017.

U Regionalnoj ligi odigrano je 5. kolo nakon kojeg je Jug jedini sa maksimalnim brojem bodova, a za vratom mu pušu Mladost i Jadran iz Herceg Novog. Žapci su svoju utakmicu odigrali još u petak kada su upisali pobjedu protiv splitskog Jadrana. Bila je ovo druga pobjeda nad splitskim klubovima u ovoj sezoni Regionalne lige […]

U Regionalnoj ligi odigrano je 5. kolo nakon kojeg je Jug jedini sa maksimalnim brojem bodova, a za vratom mu pušu Mladost i Jadran iz Herceg Novog.

Žapci su svoju utakmicu odigrali još u petak kada su upisali pobjedu protiv splitskog Jadrana. Bila je ovo druga pobjeda nad splitskim klubovima u ovoj sezoni Regionalne lige te dobar korak prema drugom mjestu među hrvatskim klubovima na kraju regularnog dijela Lige.
Na pobjedu protiv Jadrana osvrnuo se direktor kluba Milorad Damjanić:
Naša pobjeda je bila očekivano visoka s obzirom da je Jadran došao bez 3 najbolja igrača (Krapića, Šetke i Antonijevića). Iako smo i u ovoj utakmici pokazali kvalitetu, moramo ubuduće obratiti pažnju na igrača manje jer nam je Jadran u tom segmentu stvorio dosta problema (6 golova)“.
Trener Bajić do sada uspješno grabi na klupi. Osim poraza od Juga, bilježi same pobjede. Kako gledate na njegov dosadašnji rad s prvom momčadi:
Pozitivan šok nakon smjene trenera dao je rezultat u dosad odigranim utakmicama. Slijedi nam gostovanje u Budvi protiv Primorca. Nakon toga se okrećemo kvalifikacijama za Kup Hrvatske u kojima ćemo tražiti prvo mjesto jer ne možemo bježati od uloge favorita“.
Što se tiče ostalih rezultata u 5.kolu svakako treba istaknuti iznenađenje kola u kojem je Budva ostvarila prvu pobjedu u ligi pobijedivši Partizan sa 10:5. Beograđanima je, nakon poraza od Mladosti, ovo tek drugi poraz u sezoni. U splitskom gradskom derbiju POŠK i Mornar podijelili su bodove. Prije nekoliko sezona susreti Primorja i Juga bili su pravi derbiji, međutim sada su neka druga vremena te su Dubrovčani lako preplivali Kantridu slavivši s uvjerljivih 14:6. Sljedeći protivnik Mladostaša, crnogorski Primorac, poražen je od Jadrana iz Herceg Novog. Zbog renoviranja bazena u Kotoru susret se odigrao u Budvi i Novljani su slavili sa 11:4. Upravo na bazenu u Budvu za tjedan dana Primorac će dočekati trenera Bajić i njegove momke.