Posjeti HAVK Mladost web-shop

Derbi protiv Partizana na Areni

event 18.10.2017.

U drugom kolu Regionalne lige vaterpolisti Mladosti gostuju u Beogradu kod Partizana. Derbi ovog kola moći će se pratiti u živo na Areni sport 1 s početkom u 19h. Nakon tjedan dana odmora nastavlja se Regionalna liga. Pred Žapcima je teško gostovanje u Beogradu protiv Partizana. Partizan je u prvom kolu slavio na gostovanju kod […]

U drugom kolu Regionalne lige vaterpolisti Mladosti gostuju u Beogradu kod Partizana. Derbi ovog kola moći će se pratiti u živo na Areni sport 1 s početkom u 19h.

Nakon tjedan dana odmora nastavlja se Regionalna liga. Pred Žapcima je teško gostovanje u Beogradu protiv Partizana. Partizan je u prvom kolu slavio na gostovanju kod Primorca iz Kotora rezultatom 10:7. Osim u Regionalnoj ligi Beograđani nastupaju i u Ligi prvaka s kojom kreću sljedeće srijede.
Mladostašima je dobro došla ova pauza te je novi trener Bajić imao više vremena za uigravanje momčadi. Nažalost trener i dalje ne može računati na mladog Biljaku koji će još malo mirovati kako bi se potpuno oporavio od ozljede.
Derbi će se igrati u Beogradu na bazenu Banjica s početkom u 19 sati. Svi navijači Mladosti moći će pratiti naše igrače na tv kanalu Arena sport 1 koja će izravno prenositi ovaj susret. Utakmicu sude Stanojević iz Jagodine te Radičević iz Dubrovnika.
Podsjetimo i da je prošli susret između Partizana i Mladosti u Beogradu odigran u ožujku ove godine te su domaćini slavili sa 14:11.