Posjeti HAVK Mladost web-shop

Derbi protiv Partizana na Savi

event 13.01.2017.

Nakon zimske stanke, došlo je vrijeme za nastavak Regionalne lige. U subotu 14.1. u goste Žapcima stiže Partizan. Prva utakmica nastavka sezone za Mladostaše jako bi mogla utjecati na njezin daljnji tijek. U Zagrebu gostuje trenutno druga momčad Lige, beogradski Partizan. Kako Beograđani na tablici imaju samo bod prednosti ispred Žabaca, pobjedom bi ekipa Ratka […]

Nakon zimske stanke, došlo je vrijeme za nastavak Regionalne lige. U subotu 14.1. u goste Žapcima stiže Partizan.

Prva utakmica nastavka sezone za Mladostaše jako bi mogla utjecati na njezin daljnji tijek. U Zagrebu gostuje trenutno druga momčad Lige, beogradski Partizan. Kako Beograđani na tablici imaju samo bod prednosti ispred Žabaca, pobjedom bi ekipa Ratka Štritofa prestigla goste te uvelike najavila kandidaturu za plasman na final 4 na kraju Lige.

Utakmica se igra na bazenu na Savi u subotu 14.1. u 19:15. Važnost utakmice pokazuje i činjenica da će susret biti u izravnom prijenosu na programu Arena sport 1.

U ovom kolu još treba istaknuti i utakmicu u Herceg Novom gdje Jadran dočekuje Mornar. Jadran ima samo bod više od Mladostaša, a Mornar je trenutno šesti te puše za vratom Mladostašima u borbi za final 4.