Derbi protiv Radničkog u prijenosu na Areni

event 14.11.2015.

Nakon vikenda odmora, za tjedan dana Mladostaši putuju u Srbiju na utakmice protiv Vojvodine i Radničkog. Utakmicu protiv Radničkog u živo će prenositi Arena sport 1. Objavljena je satnica utakmica 9. i 10.kola A1 Regionalne lige. U ta dva kola Žapci gostuju prvo kod Vojvodine (petak u 19 sati), a zatim dva dana kasnije kod […]

Nakon vikenda odmora, za tjedan dana Mladostaši putuju u Srbiju na utakmice protiv Vojvodine i Radničkog. Utakmicu protiv Radničkog u živo će prenositi Arena sport 1.

Objavljena je satnica utakmica 9. i 10.kola A1 Regionalne lige. U ta dva kola Žapci gostuju prvo kod Vojvodine (petak u 19 sati), a zatim dva dana kasnije kod Radničkog u 19:15. Nedjeljna utakmica protiv Mornara je derbi kola te ćemo utakmicu iz Kragujevca moći pratiti u živo na kanalu Arena sport 1.

Uz satnicu poznati su i suci te će susret u Novom sadu suditi Raković iz Beograda i Tiozzo iz Splita. Tiozzo nam je sudio ove sezone u utakmici protiv Juga u Dubrovniku.

Suđenje u derbiju protiv Radničkog dodjeljeno je Putnikoviću iz Beograda i Raku iz Dubrovnika. Ovo je treći puta ove sezone da sudac Putniković sudi Radničkom, a prijašnje dvije utakmice koje je on sudio su izgubili (C.zvezda i Jug). Rak je sudio u bitnoj utakmici koju su Mladostaši pobijedili protiv Mornara.